Hästmassage i Umeå

God morgon alla fina läsare och välkomna in till min blogg som man skulle kunna kalla för husdjursbloggen. Jag skriver allt som oftast olika inlägg om mina hundar och katter och deras äventyr men så har jag ju också hästar här på min gård. Kanske är de för stora för att falla in under benämningen “husdjur” för dessa hästar bor ju inte inne i mitt hus, men strunt samma. Jag älskar dem till solen och månen och tillbaka hur som haver! 

Neno Häst & Hund är företaget dit jag tog min ena häst för en hästmassage i Umeå. Detta är ett ställe som jag som djurägare är djupt imponerad av. Därför bestämde jag att dagens inlägg här i min lilla blogg skulle tillägnas detta fabulösa ställe. Jag som bor i Umeå känner att jag verkligen har dragit som en vinstlott på lotteri i och med att Neno Häst & Hund finns här på orten och kan hjälpa till. Nu när min häst fått hjälp utav denna hästmassage här i Umeå, så presterar den mycket bättre än tidigare och detta har den stor nytta av då den faktiskt används rätt så flitigt i olika tävlingssammanhang. Tack vare att min fina fyrbenta kamrat ger sig iväg på en stunds välgörande massage någon gång då och då kan den nu fortsätta att göra bra ifrån sig och att ligga på topp. Neno Häst & Hund kanske kan vara till hjälp för även din häst eller hund? Låter inte detta intressant? Gå gärna in på deras hemsida och läs lite mer! Personalen som utför den här behandlingen är verkligen högkvalificerad för sitt uppdrag och när man märker att ens djur mår bra av detta vill man förstås gärna komma tillbaks.