Har du skrivit ditt testamente?

Satt och grubblade på en del grejer en kväll i förra veckan, grejer som jag vanligtvis inte tänker så mycket på, tack och lov ska jag säga. Jag hade nämligen varit ute och promenerat med min hund och vi gick på kyrkogården. Här hamnar vi alla en dag, tänkte jag, och så slog det mig att inte en endaste kotte vet hur jag vill ha det när den dagen kommer. Inte minst kom jag på att det vore bra att skriva ett testamente, och dagen efter var det jag som hörde av mig till en jurist i Ulricehamn vid namn Hanna Larsson, och i går var jag hos henne och fick upprättat ett testamente.  

Jag har inga barn och är ogift, och eftersom jag inte har så dyra vanor har det blivit en rejäl slant som har samlats på hög på mitt bankkonto. Nu behöver i alla fall inga pengar gå till Allmänna Arvsfonden utan pengarna kommer att gå till ett ändamål som jag vill. Har ni inte skrivit ett testamente, så gör det. Behöver ni i Ulricehamn en jurist för det här så kan jag varmt rekommendera er att vända er till Hanna Larsson. Sedan kan det väl alltid vara bra att veta om att det finns en jurist i Ulricehamn som alla kan vända sig till oavsett vad de behöver juridisk hjälp med. Jag har också snackat med min brorsa om hur jag vill att begravningen ska vara, och att jag vill ligga på en minneslund. Jag älskar livet och vill vara med i många år till, och det är väl det mest troliga att det blir så för jag är ju inte äldre än 35. Det kändes lite obekvämt att ta tag i detta, men nu efteråt känns det bra att jag ändå gjorde det.