Massage i Kungälv

Hej och hallå alla finaste och fantastiska människor som kommer in hit till bloggen! Jag älskar mina barn till solen och månen och tillbaka! Oj vad ledsen jag har varit över den svåra värk som jag har haft i rygg och axlar och nacke. När jag inte kunde lyfta upp lille Hugo 4 år för att det gjorde för ont så tog jag ett beslut som jag verkligen inte har ångrat. Jag har fått massage i Kungälv på ett ställe som heter Fyrklöverns Hälsa & Massage. Anledningen till att jag har valt att gå till det här företaget är för att de kan ge en så otroligt härlig och prisvärd massage i Älvängen, Stenungsund och i Kungälv. Jag känner mig väldigt glad över att jag tog kontakt med Fyrklöverns Hälsa & Massage, eftersom jag ville komma tillrätta med mina ömmande muskler och att jag nu kan hålla lille Hugo i mina armar igen. Dessutom är det en väldigt bra och prisvärd massage som jag har fått just här. Det har varit så otroligt skönt och avslappnande så detta önskar jag att fler än jag ska få uppleva. För er som inte har provat massage vill jag säga att det är det mest värkreducerande som finns!  

Jag vill därför att även ni andra också ska kunna få unna er den lyxen som en skön, avslappnande och värkreducerande massage är. Jag har verkligen blivit hjälpt av att gå på den här behandlingen och det tror jag också att ni kommer bli om ni väljer att gå dit. Jag kommer fortsätta att gå hit för jag behöver detta för att fungera bra i vardagen och barnen får en mamma som kan busa, leka och vara med i alla deras aktiviteter på ett helt annat sätt. Tusen tack till Fyrklövers Hälsa & Massage som har gjort det möjligt att få bli en deltagande mamma igen!