Ett medium i Skåne

Nu ska ni vara riktigt varmt välkomna in hit till min blogg som handlar om andlighet och vägledning in i det som ofta går under benämningen det mediala. Känner du att detta kunde vara något för dig så vill jag att du ska känna till att du kan få vägledning i Eslöv och Höör men även på andra orter däromkring av Anna medium i Skåne. Jag skriver ofta här i bloggen om mina upplevelser som jag har haft i samband med att jag har kommunicerat med dem som just nu befinner sig på den “andra sidan”. 90 procent av er läsare är positiva, några tycker att det jag skriver är hokus-pokus men till er i den sistnämnda gruppen har jag två saker som jag vill säga. Ni behöver inte läsa i min blogg om ni blir provocerade, för det andra så har vi religionsfrihet i Sverige. 

Med hjälp av Anna medium i Skåne, i Eslöv, så har jag deltagit i seanser och där fått kontakt med döda anhöriga och älskade husdjur. De är döda så till vida att kroppen inte längre finns men deras själar lever vidare på en annan nivå. Någon gång kommer dessa älskade djur och övriga familjemedlemmar att återfödas men nu, just nu befinner de sig i “en stad högt ovan bergen”. Jag kan inte själv få kontakt med dessa utan behöver lite hjälp på traven eftersom jag inte har den rätta mediala förmågan, men så är det ju också därför jag går till Anna medium i Skåne. Det ger mig en väldig tröst att få deltaga i dessa seanser och denna vägledning. Det här är något som jag verkligen vill att många fler skulle få uppleva. Det finns ett starkt kärleksbudskap i det som kommuniceras ifrån den andra sidan!