Behöver du hjälp med ett dödsbo i Norrtälje?

God dagens gott folk, välkomna ska ni vara hit för att läsa ett nytt inlägg. Ett inlägg som idag ska handla om ett företag som har varit väldigt behjälpligt. Företaget heter Skrothämtarn och de hjälpte oss att hämta skräp när vi rensade ur ett dödsbo i Norrtälje.

Jag jobbar inom hemtjänsten, det är ett jobb där man får uppleva en hel del saker. En dag när jag gick till jobbet hade jag ingen aning om vad jag skulle stöta på under arbetsdagen. När jag skulle åka hem till en kund möttes jag av en kropp, mannen hade helt enkelt dött när han sov. Det var både obehagligt och sorgligt, det slutar dock inte där. Mannen hade ingen familj eller släkt vid liv och därmed kunde ingen städa ur hans dödsbo i Norrtälje. Det ledde till att jag tillsammans med några kollegor fick ta tag i det och städa ur hans gamla hem, något som bara gjorde det hela ännu värre. Jag gillade det inte alls men jag gjorde det för mannens skull, och för att någon sedan skulle kunna bo i huset så att det inte bara blev stående. När vi väl hade städat ur hans hem var det en hel del som behövde slängas, saker som inte gick att skänka vidare. Det var så pass mycket att vi inte kunde ta det i vår bil och köra iväg det till närmsta tipp, därför tog vi kontakt med Skrothämtarn. Genom att ta hjälp av dem kunde vi snabbt och enkelt bli av med det som behövde slängas. Tack vare den underbara hjälpen vi fick av dem kan jag passa på att rekommendera dem till er om ni exempelvis behöver hjälp med ett dödsbo i Norrtälje ett upphämtning av skrot.